Srednja škola Dental centar Marušić

Osnovni podaci

Adresa: Benkovačka 10/a, 21000 Split

E-mail: dental.marusic@dentalcentarmarusic.com

Kontakt tel. / fax: 021/502600  /  021/501141

E-adresa: www.dentalcentarmarusic.com

Program: strukovni - četverogodišnji programi, programi obrazovanja odraslih

Opis škole

Srednja škola Dental centar Marušić, privatna škola s 24 godine postojanja u RH, uz široko opće obrazovanje i detaljno strukovno obrazovanje osposobljava učenike za rad, nastavak školovanja i samoobrazovanja za humana zanimanja u zdravstvu. Kao odgojno-obrazovna ustanova trudimo se pratiti razvoj novih tehnologija te našim učenicima omogućiti što bolji razvoj unutar struke i veće mogućnosti budućeg zaposlenja.
Privatna srednja zdravstvena škola (neprofitna ustanova) do sada je odškolovala 800 učenika redovnog obrazovanja u zanimanjima dentalni tehničar, fizoterapeutski tehničar, dentalni asistent te 160 polaznika obrazovanja odraslih – prekvalifikacija – dentalni tehničar, fizioterapeutski tehničar, dentalni asistent; usavršavanje – zubni tehničar – specijalist fiksne protetike i dentalni asistent.
Jedina smo škola koja ima i svoju stomatološku ordinaciju sa zubotehničkim laboratorijem kao nastavni praktikum za dentalne tehničare i dentalne asistente te fizioterapeutskim kabinetom za fizioterapeute. Svi zajedno čine jedinstven edukacijsko-poslovni sklop koji zapošljava cca 50 djelatnika i nalazi se u svom prostoru u Splitu, Benkovačka 10/a.

Po čemu je škola drugačija od drugih?

Kao privatnoj ustanovi, posebno nam je bitno da su korisnici naših usluga-učenici i njihovi roditelji zadovoljni. Upravo radi toga posebnu brigu posvećujemo: odnosu profesora prema učenicima i roditeljima koji je maksimalno profesioalan i uvijek u okvirima pedagoške prakse,
osobne ili telefonske kontakte smatramo posebno bitnim i maksimalno ih potenciramo, jer smatramo da smo dužni roditelje izvijestiti o svim pojedinostima vezanim za njihovo dijete, eventualne probleme rješavamo u zajedničkom razgovoru učenika, roditelja i profesora, jer ih sve smatramo dijelom pedagoškog procesa, svi djelatnici stoje vam stalno na raspolaganju, a razgovor s profesorima, razrednikom, voditeljem vježbi, psihologom ili ravnateljem moguć je u bilo koje vrijeme i prema vašoj želji. Za uspješno obrazovanje smatramo bitnim opremljenost Škole, po čemu je naša Škola na prvom mjestu u Republici Hrvatskoj. Dosadašnji rezultati i dugogodišnje iskustvo u obrazovanju samo su poticaj da i dalje nastavimo ono što najbolje znamo, odgajati generacije učenika i pripremati ih za sve zahtjevnije tržište rada te od njih stvoriti zdravstvene djelatnike primjerene današnjem društvu.
Temelj dobrog zdravstvenog radnika leži u što boljoj strukovnoj edukaciji i usavršavanju naučenog teoretskog znanja i razvijanju vještina kroz praktični rad kojem težimo da bismo svoje polaznike usmjerili što kvalitetnijim putem do uspjeha.

Dentalni/a tehničar/ka

Fizioterapeutski/a tehničar/ka

Dentalni/a asistent/ica

School