Ekonomska škola, Imotski

Bruna Bušića 59
21260 Imotski
tel. 021/842-222
fax. 021/842-222
http://ss-ekonomska-imotski.skole.hr/

 
 

 

 

Naziv programa Predviđeni broj mjesta za upis Minimalni broj bodova zadnje upisanog učenika u prethodnoj školskoj godini Vrsta pograma
Ekonomist 44 42 strukovni – četverogodišnji
Upravni referent 22 44 strukovni – četverogodišnji
Poslovni tajnik 22 38 strukovni – četverogodišnji

 

O školi…

U školi se stječe široko i stručno znanje u programima ekonomist,upravni referent i poslovni tajnik. Učenici se osposobljavaju za rad na poslovima na kojima će raditi nakon završetka srednjoškolskog obrazovanja.

Veliki broj učenika naše Škole sudjeluje u raznim akcijama koje se provode u našem gradu, sudjelujemo u raznim humanitarnim akcijama, u Školi imamo razne sekcije u kojima potičemo kreativnost učenika.Možemo sw pohvaliti i sa četiri vježbeničke tvrtke.

Ekonomist

Ekonomist je obrazovni program kojim učenici stječu opće i stručno znanje koje im otvara široke mogućnosti zapošljavanja.

Ekonomist je obrazovni program kojim učenici stječu opće i stručno znanje koje im otvara široke mogućnosti zapošljavanja.

Knjigovostveni poslovi,poslovi planiranja,bilanciranje i izvođenje raznih poslova u zanimanju ekonomist.

Upravni referent

Upravni referent stječe znanje potrebno za rad na upravnim poslovima u tijelima državne uprave,pravosuđu,tijelima jedinica lokalne samouprave i uprave.

Stječu naobrazbu za rad u bankama,obrađivanju pošte,pisanju riješenja odluka itd.

Poslovni tajnik

Poslovni tajnik stječe znanje potrebno za rad na upravnim poslovima u tijelima državne uprave,pravosuđu,tijelima jedinica lokalne samouprave i uprave.

Stječu znanja i vještine korištenja računalom i uredskim sredstvima suvremene komunikacije.

Mogućnosti nakon završetka programa: rad na svim administrativnim poslovima i poslovima uprave.